«The tube» tar vanligvis unna fire millioner enkeltreiser hver dag, men torsdag sto alle togene stille. Det førte til kaos for passasjerene som forsøkte å komme seg fram med bil, buss, sykkel eller på annet vis.

– Når du kommer til stasjonene i sentrum, er det et blodbad. Det er varmt, det er svett og noen kommer til å miste besinnelsen snart, sier James Isaacs, som jobber i en bank i bydelen City of London, til Reuters.

Transport for London hadde satt inn 250 ekstra busser for å bedre situasjonen, men det var ikke nok til å møte det enorme transportbehovet i millionbyen.

Også i begynnelsen av juli streiket T-banekonduktørene mot planene om avganger hele døgnet i helgene på noen av linjene i verdens eldste T-banesystem. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.