Maldivisk politi opplyser at det har vært flere tilfeller hvor innbyggere på øygruppen har sett deler som har blitt skylt på land, noen allerede for en måned siden. Vrakrestene blir tatt vare på i et lagerbygg til malaysiske myndigheter kommer for å gjøre undersøkelser.

- Det gis ny oppmerksomhet til disse oppdagelsene etter funnet på Réunion, sier en talsperson for politiet. Malaysias president har bekreftet at den to meter lange vrakbiten som ble funnet på den franske øya Réunion i slutten av juli, stammer fra Boeing 777-flyet til Malaysia Airlines.

Etter funnet varslet malaysiske myndigheter at Madagaskar og kysten av Sør-Afrika kan være steder hvor vrakrester kan dukke opp. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.