I sin første offentlige tale etter at han med overveldende flertall ble valgt til ny leder for det britiske arbeiderpartiet, lovet Corbyn blant annet å ta opp kampen mot de konservatives forsøk på å innskrenke streikeretten.

– Vi skal kjempe mot dette lovforslaget til siste slutt, og dersom det blir vedtatt skal vi sørge for å omgjøre loven i 2020, sa Corbyn, med henvisning til det neste parlamentsvalget.

– Den konservative regjeringen har enkelt og greit erklært krig mot fagorganiserte. Det virker som om de fortsatt mener at det er riktig å angripe fagforeningene, bare fordi de eksisterer, sa Corbyn.

 

Les også:- Vi er heldige som har rente å kutte

Professor om Miljøpartiet de grønnes politikk: - Tragikomisk

Carlsberg tilbakekaller øl i Sverige

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her besvimer BMW-sjefen på scenen:

Her besvimer BMW-sjefen på scenen
Det ble dramatisk da den nye BMW-sjef Harald Kruger møtte pressen i Frankfurt for å snakke om de nye bilmodellene. Plutselig besvimer han før han blir geleidet bort fra scenen.
00:28
Publisert: