Den nye kampanjen har fått navnet «Vote Leave» og har støtte av parlamentsmedlemmer fra både Camerons konservative parti, Labour og høyrepopulistiske UKIP. Kampanjen opplyser at den har fått støtte fra flere finanstopper.

Meningsmålinger viser at det fortsatt er flertall blant britene for å forbli i EU, men forspranget til nei-siden blir stadig mindre.

I forrige måned ble en annen ut av EU-kampanje lansert, mens det er ventet at en ja-kampanje kommer til å bli lansert innen kort tid.

Statsminister David Cameron har ikke satt noen endelig dato for folkeavstemningen, men enkelte spekulerer på om det kan bli i september neste år.

Avisa The Independent siterer imidlertid flere regjeringskilder på at EU-avstemmingen vil bli avholdt senere for å vinne tid i forhandlingene med Unionen.

 

Les også: - En katastrofe både for Storbritannia og Europa

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.