Mennesker blir evakuert i minst ett fylke i delstaten, og det er utstedt tornadovarsel for flere sørlige byer nær Mexicogolfen.

I Navarro County, et stykke sør for Dallas, ble et godstog skylt av sporet, men ingen kom til skade i hendelsen.

Det er heller ikke meldt om skadde personer for øvrig som følge av uværet, men i San Antonio er en mann savnet etter å ha blitt skylt ned i en dreneringsgrøft mens han var ute og luftet hunden sin.

– Det har vært mange evakueringer, men jeg har ikke de nøyaktige tallene ennå. Akkurat nå forsøker vi bare å beskytte folk, sa sheriff Elmer Tanner i Navarro County.

Lavtrykket som nå slår inn over det sørlige Texas beskrives som restene av orkanen Patricia, som traff Mexicos stillehavskyst fredag kveld. Før den nådde land var orkanen regnet som den kraftigste noen gang registrert på den vestlige halvkule, men den ble relativt raskt nedgradert til et tropisk lavtrykk. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Holmenkollen-luksus legges ut for salg til 40 millioner  

Alphabet kjøper tilbake aksjer for 5.099.019.513,59 dollar  

Selger Blindleia-luksus for 40 millioner  

DNtv: Cecilie Thunem-Saanum var på Oslo Lufthavn 180 ganger ifjor. Hun er ikke i tvil om hva som irriterer henne mest i sikkerhetskontrollen:

- Jeg kaller dem for gullkortgutta. Det er oftest ikke de som reiser aller mest

Triksene for en smertefri sikkerhetskontroll
I fjor var foredragsholder og forfatter Cecilie Thunem-Saanum på Oslo Lufthavn 180 ganger.
02:24
Publisert: