Slovenias utenriksminister Karl Erjavec opplyser at diplomaten, hvis navn er ukjent, er innlagt på sykehus og at han er utenfor livsfare. Ifølge medierapporter ble han såret i angrepet mot en metrostasjon i Brussel da han var på vei til jobb.

Sveriges utenriksdepartement bekrefter at en svensk mann ble lettere skadd i angrepet ved Brussel lufthavn Zaventem.

– Men vi har ingen nærmere opplysninger om personen, sier Anna Ekberg ved utenriksdepartements pressetjeneste til nyhetsbyrået TT.

En talskvinne for Storbritannias statsminister David Cameron bekrefter tirsdag ettermiddag at en britisk statsborger er bekreftet såret i en eksplosjon.

Ifølge den belgiske kringkasteren VRT er 34 personer bekreftet drept i angrepene tirsdag. 20 av dem ble drept i eksplosjonen ved metrostasjonen Maelbeek, mens 14 ble drept i eksplosjoner ved Zaventem lufthavn. (©NTB)

Les alt om angrepene i Brussel her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.