86 millioner rubler, eller over ti millioner kroner, er prisen for sol over Den røde plass i Moskva på første mai. Det opplyser myndighetene i Moskva, ifølge det statlige nyhetsbyrået Tass.

Moskva har ved flere anledninger grepet inn mot værgudene for å sikre fint vær. Dette skjer ved at fly sprøyter kjemikalier og oppløser skyene.

Selv om det er 25 år siden Sovjetunionens og kommunismens fall, er første mai og arbeidernes dag fortsatt en av de store festdagene i Russland og flere av de tidligere sovjetrepublikkene. Under president Vladimir Putin er også 1. mais status hevet, i likhet med den generelle arven etter sovjettiden.

Da får krise være krise, og fest være fest.

Den imponerende 1. mai-paraden i Moskva over Den røde plass skal nå være sikret en plass i solen. Noe som igjen øker publikumstilstrømmingen.

Her faller det nye jernteppet
Jens Stoltenbergs største problem kan bli en liten smuglerby på grensen mellom Estland og Russland.
02:34
Publisert:

 

LES OGSÅ OM:

 

Norske gründere takket nei til Silicon Valley: Denne lille brikken skal revolusjonere hjemmet ditt dnPlus

Telenor må finne nye inntektskilder: – Vi har ikke mye tid dnPlus

Har kloa på nordmennes matvarer: Norges ukjente matmilliardærer magasinetPlus

 

SE PÅ DNTV:

Tårer i øyekroken da Oslos siste videosjappe kom til «the end»
DN møtte triste eiere og kunder på Video Nova på Majorstuen på butikkens siste dag: - En æra er forbi.
02:31
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.