Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Musikk

Rod Stewart slått til ridder

Popartist Rod Stewart er slått til ridder av dronning Elizabeth i en rekke utmerkelser i forbindelse med dronningens 90-årsdag. 

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Også astronaut Tim Peake og «Downton Abbey»-skuespiller Penelope Wilton blir hedret av dronningen, opplyser Buckingham Palace. 

Stewart, som er kjent for å være den hese stemmen bak «Maggie May» ''Da Ya Think I'm Sexy» og «Some Guys Have All the Luck», ble æret for sin innsats for musikken og veldedighet fredag. 71-åringen får nå muligheten til å kalle seg Sir Roderick David Stewart.

De kongelige utmerkelsene finner sted to ganger årlig – på dronningens offisielle bursdag og til nyttår – og flere hundre personer blir hedret for sin innsats i lokalsamfunn eller landet. De fleste som hedres, er personer som ikke er i rampelyset, men det er også noen velkjente navn blant dem. Mottakerne i denne omgang inkluderer også den 99 år gamle sangeren Vera Lynn og cricketspillerne Alastair Cook og Stuart Broad.

 

Les også: Selger gård og grunn og flytter til LA

Han er norske gründeres engel

- Jeg løper fordi det gjør meg i stand til å reise mye, gå i alle middagene, jobbe så hardt

 

Se DNtv:

Kan du komme i form på en elsykkel?

 

Utenriks Kultur Musikk
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.