- Vi har valgt å avbryte prosessen og trekke børsnoteringen. Vi har senket prisen én gang, men vi gjør ikke det igjen. Vi børsnoterer ikke for enhver pris, sier konsernsjef Simen Lieungh i Odfjell Drilling til Dagens Næringsliv på telefonen fra London.

Odfjell Drilling eier idag alle aksjene i det som skulle være de to søstrenes børsbaby.

Tidligere i uken rapporterte Finansavisen at manglende interesse fra investorer gjorde av selskapet måtte kutte prisen med inntil en milliard. Igår viste det seg at det ikke var nok for å få opp interessen. Da ble det hvisket om nok et priskutt på 300 millioner kroner.

- Det var ikke aktuelt for oss å gå lavere i pris. Jeg vet at meglerne har forhørt seg om hvor mye ned i pris man måtte gå for å plassere dette, men selskapet stoppet uansett på 6,3 dollar, sier Lieugh som var overrasket over hvor seigt markedet var.

Etter å ha abortert to noteringsforsøk avviser konsernsjefen at det blir aktuelt å prøve seg på nytt.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.