SAS løfter seg fra problemene, og satser offensivt.

Nå øker flyselskapet antall avganger på flere strekninger innen Skandinavia til høsten. Totalt utgjør økningen 62 nye flygninger, og for Norges del så blir det flere avganger til både Stockholm og København fra Oslo, og til København fra Bergen og Stavanger.

- Vi har rekordfulle fly om dagen, og opplever en positiv utvikling i hele vårt skandinaviske nettverk. Med denne økningen forbedrer vi rutenettet ytterligere, noe som også gir smidigere forbindelser til et stort antall destinasjoner, sier Robin Kamark, kommersiell direktør i SAS.

I strupen på NAS
SAS går dermed i strupen på flyselskapet Norwegian, som har etablert seg godt i konkurranse med SAS på flere av disse rutene.

I forrige måned informerte SAS om at man også vil sette inn ytterligere en Airbus 340, og øker dermed kapasiteten på de interkontinentale rutene. Konkret så betyr dette flere avganger til New York, Chicago, Bangkok og Dubai fra og med oktober.

Les også: SAS håper på nye fly neste år

SAS på rett kurs (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.