SSB: Oljeinvesteringene vil falle kraftig til neste år

SSBs investeringstelling indikerer den laveste aktiviteten på norsk sokkel på ti år til neste år. PSW-sjef Oddbjørn Haukøy håper aktiviteten tar seg opp om to år. – Vi må bare trekke opp sokkene og se om vi får det til denne gangen også, sier han.

Energileverandøren PSW, med base på Mongstad, er blant mange servicebedrifter som er rammet. Flere kontrakter er utsatt og i fare for å bli kansellert, men foreløpig er kun 15 av totalt 420 ansatte permittert. – Foreløpig klarer vi å holde hjulene i gang, sier administrerende direktør Oddbjørn Haukøy (til venstre) i PSW. Her sammen med operasjonssjef Håvard Kallestad.
Energileverandøren PSW, med base på Mongstad, er blant mange servicebedrifter som er rammet. Flere kontrakter er utsatt og i fare for å bli kansellert, men foreløpig er kun 15 av totalt 420 ansatte permittert. – Foreløpig klarer vi å holde hjulene i gang, sier administrerende direktør Oddbjørn Haukøy (til venstre) i PSW. Her sammen med operasjonssjef Håvard Kallestad.Foto: Eivind Senneset
Publisert 4. June 2020, kl. 06.00Oppdatert 4. June 2020, kl. 10.47