Russlands energiminister, Alexander Novak, venter ingen nye initiativ til å inngå en avtale om å fryse oljeproduksjonen før Opec-møtet som holdes i 2. juni.

- Jeg venter ikke noe. Over den seneste uken har ingen kontaktet oss for å fortsette samtalene om temaet, sier Novak til journalister tirsdag, melder Bloomberg News.

Nyhetsbyrået viser også til at Novak i forrige uke avviste et forslag fra Irak om at oljeproduserende land kunne holde et nytt møte i Moskva i mai etter at det ikke ble inngått en avtale om frys i Doha tidligere denne måneden.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Politiet vurderer kongefamiliens Sverige-tur

- Roboten som sorterer og prioritere lånesøknader er gull verdt

Dreamliner-motorene kan havarere i luften - krever umiddelbare tiltak

Har du fått med deg denne?

Investorer begynner å kjøpe oljeservice-aksjer og oljeprisen ser ut til å ha stabilisert seg
Men oljeselskapene fortsetter å kutte for fullt. Det er ingen som tror man kan lene seg tilbake og hvile på laurbærene og la oljeprisen gjøre jobben, sier DNs kommentator Bård Bjerkholt
02:20
Publisert: