- Vi skal ikke falle for miljøelitens dommedagsprofetier, som spår snarlig undergang hvert eneste år. Løsningen på klimautfordringene ligger ikke i selvpisking, svartsyn og negativitet. I valget mellom å stole på Eldar Sætre og Rasmus Hansson, så er ikke jeg i tvil om hvem som vet mest om hvor trygg norsk oljeproduksjon er, sa Jensen - med henvisning til henholdsvis Statoil-sjefen og Miljøpartiet De Grønnes talsperson.

- Verden trenger hver eneste dråpe av den oljen Norge råder over, fordi verden da får tilgang til mer ren, norsk energi framfor kull. Derfor skal vi fortsette å lete og hente opp olje og gass fra stadig nye områder, understreket Frp-lederen.

Les også: 

Legger ned ingeniøravdeling i Stavanger

Kilder: Volkswagen tilbyr seg å kjøpe tilbake 500.000 biler (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Har du fått med deg denne?  Se Tesla-gründeren bli målløs etter spørsmål om Norge
Tesla-Gründer Elon Musk blir målløs da han blir spurt om produksjonen kan flyttes til Norge: «Em...the... em...the, the, yeah he...»
Selv om norsk kraft skulle være renest i verden, har Elon Musk tydeligvis andre grunner til å tvile på om det er lurt å produsere elbil Norge.
00:45
Publisert: