- Hvis ikke 2015-budsjettet har en økning, blir det trøbbel. Så godt kjenner jeg grasrota i Frp, sier nestleder Per Sandberg til Dagbladet.

Den norske oljeformuen vil ved nyttår være flere hundre milliarder større enn regjeringen trodde så sent som i mai i år. Les hele saken her:

Pengebingen renner over dnPlus (Krever innlogging)

I en spørreundersøkelse som Dagbladet har gjort svarte flertallet av 700 Frp-tillitsvalgte at de ønsker en drastisk økning i oljepengebruken.

27,2 prosent mener at handlingsregelen bør brukes maksimalt, mens 27,6 prosent mener at finansminister Siv Jensen bør sprenge handlingsregelen, og hente inn enda flere oljekroner enn fireprosentbanen legger opp til.

- Det er ingen overraskelse at våre folk har store forventninger til statsbudsjettet. At mange vil øke oljepengebruken til mellom tre og fire prosent, og mange sågar over fire prosent, er helt i overensstemmelse med tilbakemeldingene jeg får fra grunnfjellet vårt, sier Per Sandberg.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.