Oljeserviceselskapet Aibel har vunnet en rammeavtale for feltutviklingsprosjekt på norsk sokkel med Centrica Energy Norway.

Avtalen har en varighet på fem år med opsjon på ytterligere fem år, ifølge en melding fredag.

Rammeavtalen omfatter alle Centricas feltutviklingsprosjekt på norsk sokkel. Selskapet viser til at i første omgang er det snakk om arbeid knyttet til Butch-feltet, i den sørlige delen av Nordsjøen.

Avtalen inneholder arbeid i alle prosjektfaser, både ulike faser i studie- og forprosjekteringsarbeid samt selve gjennomføringen av oppdrag, fra detaljprosjektering via bygging til installering og ferdigstilling, opplyses det.

- Vi er glade for å få Centrica som ny kunde og mener de har lagt opp til en spennende kontraktmodell. Rammeavtalen er interessant og omfattende fordi den inneholder alle faser i utvikling og gjennomføring av prosjekt, sier konsernsjef Jan Skogseth i Aibel i en kommentar.

Les også:
Bank Norwegian knaller til

Laveste pris for Gjelstens gardiner

Se DN Tv: - Denne bilen skal kjøres
-Denne bilen skal kjøres
Volkswagen har med Golf R laget en familiesportbil.
02:15
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.