Torsdag morgen leverer selskapet resultatet for tredje kvartal. Inntektene steg marginalt, mens resultat før skatt endte på 110 millioner dollar, som er et fall fra 123 millioner dollar i samme periode i fjor. Neste år venter selskapet lavere inntekter.

I den ferske kvartalsrapporten endrer Subsea 7 guidingen for 2019.

«Inntektene i 2019 er ventet til å bli noe svakere enn Subsea 7s guiding for 2018 på grunn av et fall i våre fornybaraktiviteter og tungløftaktiviteter».

Resultatene er ventet å falle, og det justerte driftsresultatet før avskrivninger (ebitda) vil ifølge selskapet bli lavere enn i 2018.

Subsea 7 ser nå for seg at 2019 blir bunnen for selskapets sykliske lønnsomhet, og venter en oppgang i både flåteutnyttelse og resultater fra og med 2020.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Disse klimatiltakene synes Equinor-sjefen det er vanskeligst å tenke på i hverdagen
– Ting jeg er like opptatt av som forhåpentligvis alle andre.
01:18
Publisert: