Firmaene supplerer hverandre godt og i tillegg har Fluid Control en betydelig utleieavdeling, skriver Tess i en pressemelding.

- Tess har lenge hatt oppkjøp som en del av strategien for videre vekst og handelen bekrefter Tess-gründer Erik Jølbergs fremtidsambisjoner om et spenstigere og dristigere Tess nå når han for en tid siden ble eier av alle Tess-aksjene, heter det videre i meldingen.

Fluid Control vil bli integrert i Tess Vest as som er en av fem enheter i det nye Tess-konsernet.

Tirsdag denne uken ble det kjent at Fluid Control hadde meldt oppbud: Fluid Control er konkurs

Det er i dag 101 ansatte i selskapet.

Selskapet leverte i 2015 en omsetning på 257 millioner kroner - mot 314 millioner i 2014.

For 2015 endte driftsresultatet på minus 26,3 millioner kroner.

Fluid Control har hovedkontor i Bergen, og leverer produkter, moduler og tjenester for væskeoverføring, kraft og kontrolløsninger til olje og gass-industrien. De har også kontor på Sola.

Samlet gjeld er anslått til å være ca 60 millioner kroner, og selskapets aktiva anslås til maksimalt 60 millioner kroner.

Tess-konsernet er landets ledende leverandør av slanger for alle formål med tilhørende service og tjenester, og er også Norges største leverandør av sveiseprodukter og sterkt voksende som leverandør av hydrauliske systemer.

Tess-firmaene har cirka 900 ansatte og 117 servicesentre i Norge. Tess solgte varer og tjenester for 2,7 milliarder kroner i 2015.

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcast om vekstoppskriften: Dette kjennetegner gründerne som får til supervekst, slik går det med gasellene og dette må du gjøres for å lykkes. Gaselle-forsker Jarle Bastesen gir blant annet råd om hvordan man skal unngå gasellefellene.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss gjerne en mail!

Se interaktiv prisgrafikk for alle fylker og beregn prisutviklingen på din bolig.
 

Anbefalt av DNtv:

Bli med på kjøretur med den selvkjørende Teslaen (Video: Tesla)
Alle Tesla som produseres nå har fullstendig selvkjørende hardware
03:46
Publisert:

Michelle Obama avviser valgfuskpåstander
USAs førstedame, Michelle Obama, gikk kraftig i rette med Donald Trumps påstander om valgfusk og minnet om at det er velgerne som avgjør utfallet av valget 8. november.
00:54
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.