Offshoreteknologiselskapet TTS Group har gjennom sitt joint venture-selskap i Kina inngått utstyrspakkekontrakter for seks nye tungløftfartøy med samlet verdi på rundt 270 millioner kroner, ifølge en melding tirsdag.

Kontraktene er signert med Shanghai Shipyard Co., og er relatert til deres eksisterende ordre for seks flerbruks tungløft-fartøy (28.000 DWT), som blir bygget som del av det pågående utvidelsesprogrammet av flåten til China Ocean Shipping Group Company (COSCO).

- Ordren innebærer en styrket tro på den strategiske modellen TTS har valgt for det viktige kinesiske markedet, sier konsernsjef Björn Anderson i TTS Group i en kommentar.

- Lokalisering av kritiske forretningsprosjekter i kombinasjon med viktige, nøkkelkundebaserte skipstype-pakker sikrer en vellykket utrullingsplan for TTS sin vekststrategi, tilføyer Andersson.

Det første fartøyet skal leveres i mai 2016.

Les også: Mener Statoil-utsettelse er ulovlig
Tror ikke jobbene kommer tilbake

Oljeselskap kutter 35 fast ansatte  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.