I en melding fra arrangøren av den tradisjonsrike oljemessen Offshore Northern Seas i Stavanger kommer det frem at årets messe blir avlyst.

- Lav oljepris, lav aktivitet og stor usikkerhet i industrien har resultert i at for få utstillere har registrert seg. Som en konsekvens har ONS-stiftelsen valgt å kansellere ONS Norway i august, skriver stiftelsen.

Messen som avlyses er ikke hovedmessen, men den norske messen som har blitt arrangert i mellomårene de siste årene.

Påmeldingen var god frem til begynnelsen av året, men så stagnerte det. I tillegg har det kommet endel avbestillinger fra selskaper som sliter, opplyser ONS i en melding.

- For få påmeldte betyr at vi ikke kan lage en møteplass med den berømte ONS-kvaliteten som utstillere forventer og fortjener, sier ONS-sjef Leif Johan Sevland videre.

Sevland forsikrer at ONS 2016 ikke blir påvirket.

- For ONS 2016 ser vi ingen nedgang i interesse på nåværende stadium. Med unntak av 2014 har vi aldri tidligere sett så høye bookingtall for ONS, fortsetter ONS-generalen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.