Oppdatering: Oslo Børs og Finanstilsynet suspenderer nå Opera Software-aksjen i påvente av melding fra selskapet, opplyser Oslo Børs. 

Følg markedet på DN Investor HER

Oslo Børs har pauset handelen i teknologiselskapet Opera for å undersøke bevegelsen i aksjekursen, ifølge en børsmelding fredag.

En kinesisk avis skriver at Qihoo 360 ønsker å kjøpe Opera, ifølge Arctic Securities.

Det skriver nyhetsbyrået TDN Finans.

I skrivende stund er Opera-aksjen opp 5,4 prosent.

Kommunikasjonssjef Henrik Gustav Faller i Opera Software kan hverken avkrefte eller bekrefte artikkelen i den kinesiske avisen, ifølge TDN Finans. Faller skriver i en e-post at de generelt ikke kommenterer rykter eller spekulasjoner, heller ikke i denne sammenhengen.

- I hele høst har det vært spekulert i slike ting. Vi sier ingenting til markedet før noe er sikkert, sier Faller til TDN Finans.

Faller sier at han ikke er kjent med medierapporten.

Saken oppdateres.

Les også: – Ungdom vil ha deling og frihet heller enn fast jobb og leilighet

– Å være gründer tok nesten livet av meg

5 grafer som viser at Island nå slår oss i både fotball og nye teknologibedrifter (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.