Etter 25 sesonger vil talkshowet bli tatt av skjermen i 2011, opplyste Oprah Winfreys produksjonsselskap torsdag kveld. Det skriver New York Times.

Oprah planlegger å annonsere datoen for det siste programmet live på tv i dag. Det ekstremt populære tv-programmet har vært et av de mest sette på amerikansk fjernsyn i over 20 år. 145 land over hele verden har hatt tilgang til Oprah-showet, og bare i USA har programmet rundt 42 millioner seere hver uke, anslås det.

Rykter om nytt talkshow
Hva Oprah Winfrey (55) skal gjøre etter at programmet hennes legges ned, er ikke kjent.

Mange tror at hun kommer til å starte opp et nytt talkshow på OWN: The Oprah Winfrey Network. OWN skal erstatte Discovery Health Channel og vil debutere i over 74 millioner hjem. Talspersoner for OWN vil ikke kommentere ryktene.

- Vi har den største respekten for Oprah og ønsker henne alt godt fremover. Vi vet at alt hun involverer seg i vil bli en stor suksess, sier en talsperson for CBS, som distribuerer "The Oprah Winfrey Show", i en uttalelse.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.