Blant annet er flyvningen fra Oslo til Fort Lauderdale fredag 8. september innstilt. Også flyvningen fra Fort Lauderdale til Oslo samme dag er kansellert.

– Vi overvåker utviklingen av orkanen Irma nøye, og har regelmessig kontakt med vår representant i Florida for å vurdere sikkerheten i området, heter det på Norwegians nettsider.

Sikkerhet først

Selskapet opplyser at berørte passasjerer vil bli oppdatert via sms.

-Informasjon om spesifikke flyvninger er tilgjengelig på vår side om ruteinformasjon, og passasjerer som har spørsmål angående reiser kan kontakte vår kundeservice for hjelp, heter det videre.

Videre er flyvningene fra Stockholm og Barcelona lørdag og fra Paris og København søndag innstilt.

-Sikkerheten til våre passasjerer og kabinbesetning kommer alltid først, skriver Norwegian.

Flyselskapet opplyser at de følger nøye med på utviklingen i uværet, og er i tett kontakt med lokale myndigheter i Florida.

Får igjen pengene

Norwegian tilbyr personer som blir rammet av innstillingene til og fra Florida muligheten til å kansellere billetten og motta full refusjon eller å endre flybilletten gratis.

Her kan du følge orkanens vei mot Haiti og Den dominikanske republikk. Det er ventet at den vil slå inn over øyene i kveld. (Vilkår)

Orkanen Irma jevnet øyen Barbuda, nå forbereder Miami seg på det verste
Irma, den kraftigste orkanen som noen gang er registrert i Atlanterhavet, har kostet menneskeliv og massive ødeleggelser på de karibiske øyene Saint-Martin og Barbuda. Fredag kommer den til Florida.
01:01
Publisert: