Styret i Orkla Foods Norge besluttet i dag å gjennomføre en styrt avvikling av virksomheten i Lierne. Produksjonen av lefser vil bli flyttet til Stranda. Flyttingen vil tidligst kunne bli iverksatt om et år, skriver Orkla Foods i en pressemelding.

– Dette er naturligvis en svært alvorlig beskjed å få for våre medarbeidere i Lierne, og av den grunn har vi da også vært opptatt av å bruke tid og gå grundig til verks i denne prosessen, sier styreleder i Orkla Foods Norge, Atle Vidar Nagel-Johansen i pressemeldingen.

Lierne Bakeri, som er mest kjent for lefsene sine, har fryktet nedleggelse siden de ble kjøpt opp av Orkla for et år siden.

I februar ble de 100 ansatte ved bakeriet i Nord-Trøndelag permittert fra vanlig arbeidstid til 50 prosent.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.