Orkla Foods Norge vil flytte produksjonen fra Denja Larvik og Nora Brumunddal til Elverum.

Det opplyser selskapet i en pressemelding tirsdag.

De to fabrikkene har i dag til sammen 68 ansatte.

Ved å flytte produksjonen av salatprodukter og syltetøy til Elverum, vil Orkla Foods Norge kunne redusere kostnader med 15-20 millioner kroner årlig, ifølge selskapet.

-Vår ambisjon er å skape vekst og innovasjon av nye ferdigretter, syltetøy og salater. Å samle denne produksjonen på Elverum gir oss et fortrinn fordi dette er en god fabrikk med god infrastruktur, er det mest kostnadseffektive valget og har ledig areal, sier Jordahl.

Endelig beslutning vil bli tatt av styret i Orkla Foods Norge etter at drøftinger med tillitsvalgte er gjennomført etter planen. Dersom nedleggelsene blir vedtatt vil det være drift på Larvik ut 2015 og på Brumunddal i løpet av første kvartal 2016.

LES OGSÅ: Nidar kutter 26 jobber i Trondheim (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.