BRG INT-AVTALE MED RAYONIER OM LIGNIN-FABRIKK I USA. Borregaard har inngått en intensjonsavtale med Rayonier Advanced Materials om å bygge en ny lignin-fabrikk i USA.

BRG RAYONIER-ANLEGG TRYGGERE ENN BALI PGA KJENT TEKNOLOGI -SØRLIE. Borregaards beslutning om å bygge en lignin-fabrikk i tilknytning til Rayonier Advanced Materials spesialcellulosefabrikk i Florida, er en tryggere investering enn å bygge et fullskala BALI-anlegg fordi det baserer seg på kjent teknologi, investeringen blir lavere og kapasiteten kommer raskere til markedet, det sier konsernsjef Per A. Sørlie i Borregaard til TDN Finans mandag.

SDRL TROR DET FORTSATT ER FOR TIDLIG Å INV. I RIGG -FREDRIKSEN. Styreleder John Fredriksen i Seadrill tror det fortsatt er for tidlig å investere i rigger, og viser til at det nesten ikke finnes arbeid i markedet, det sier han i et intervju med Dagens Næringsliv mandag.

FREDRIKSEN JO LUNDER BLIR NY KONSERNSJEF I FREDRIKSEN-GRUPPEN. John Fredriksen har ansatt tidligere Vimpelcom-konsernsjef Jo Lunder som ny konsernsjef i Fredriksen-gruppen, det skriver Dagens Næringsliv lørdag.

TGS UTVIDER 3D MC-UNDERS. I BARENTSH. MED 3.000 KM2. TGS-Nopec utvider sin 3D multiklientundersøkelse i Barentshavet med 3.000 kvadratkilometer.

PLCS ORDREBOK USD 235M (230M PR 1.KV). Polarcus' ordrebeholdning er på 235 millioner dollar, mot 230 millioner dollar i førstekvartalsrapporten.

PLCS AVTALE MED TGS FOR 3D-CHARTER FOR «ADIRA», 3 MND. Polarcus har inngått avtale med TGS-Nopec for charter av 3D-seismikkskipet «Polarcus Adira» i tre måneder, med opsjon for forlengelse.

HELLAS TSIPRAS MENER KRAVENE TIL HELLAS ER ABSURDE. Hellas' statsminister Alexis Tsipras mener långiverne har skylden for at gjeldsforhandlingene ennå ikke har lyktes. Han mener kravene som stilles til Hellas er absurde.

RIGG BAKER HUGHES' USA-RIGGTELLING -10 TIL 875 PR 29. MAI. Baker Hughes' riggtelling for USA var 875 rigger pr 29. mai, ned 10 fra foregående uke og ned 991 på årsbasis.

KOMMENTAR OLJEPRISENE HØYERE ETTER FALL I USA-BORING. Prisene på oljekontrakter er litt vikende mandag morgen, etter å ha steget betydelig fredag, som følge av et uventet stort fall i boreaktiviteten i USA.

KINA PMI-INDUSTRI 50,2 I MAI (VENTET 50,3). Kinesisk PMI for industrien var 50,2 poeng i mai, fra 50,1 foregående måned.

KINA ENDELIG HSBC PMI-INDUSTRI 49,2 I MAI (VENTET 49,2). Endelig HSBC PMI-industri for Kina var 49,2 poeng i mai.

KINA TJENESTE-PMI 53,2 I MAI (53,4). Kinesisk tjeneste-PMI var 53,2 poeng i mai, ned fra 53,4 måneden før.

Les også:

Får stryk for husmaling

Asia i dag: Vil få kontroll på kinesisk gjeldsberg

- Tenk inntektssikring. Nå må drømmene dine komme i annen rekke  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.