Kjøpesenterkjeden Steen & Strøm vil kjøpe kjøpesenterdelen av Oslo City for 3,3 milliarder kroner.

– Vi ser på Oslo City som et attraktiv kjøpesenter på grunn av beliggenheten, men også på grunn av størrelsen. Vi ser et potensial i senteret, og vi tror at vår internasjonale eierrelasjon kan være med å tilføre senteret mye spennende fremover, sier investeringsdirektør Bjørn Tjaum i Steen & Strøm til Estate Nyheter.

Salget avhenger av en due diligence (juridisk og finansiell gjennomgang), så Steen & Strøm tar eventuelt ikke over før årsskiftet, påpeker Tjaum.

– Så vi er ikke helt i mål enda, sier han.

Tidligere har det blitt kjent at eiendomsselskapet Entra har kjøpt kontordelen av kjøpesenteret for 1,7 milliarder kroner.

Oslo City er et av Norges største kjøpesentre, både målt i areal og omsetning, og ble bygd i 1988. Det var inntil nå eid av finanskonsernet DNB, som den siste tiden har solgt unna en rekke eiendommer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Optimisme på Wall Street

Konkurrensverket: Ser «store utfordringer» med Schibsteds mulige Hemnet-oppkjøp

Norsk it-selskap selges for seks milliarder

Se DNTV: Slik fungerer Apple Pen

Slik fungerer Apple Pen.
Vi har testet Apple Pen.
01:08
Publisert: