Mobiltrafikken øker og mobilprisene går ned. Det gir seg ikke minst utslag i en kraftig økning i antall sendte tekstmeldinger:

I første halvår sendte vi av gårde totalt 2,44 milliarder meldinger, hvorav 2,17 milliarder sms´er. Det er en vekst på 28 prosent, viser nye tall Post- og teletilsynet presenterte på en pressekonferanse i dag.

Mobilkundene sendte også 88 millioner mms-er i første halvår. Dette skyldes blant annet økt antall kameramobiler. Per desember 2004 var det om lag én million personer som hadde en mobiltelefon med kamera i Norge.

I gjennomsnitt sendte norske mobilkunder 89 meldinger per måned, hvorav 79 sms og tre mms. Det er totalt ti flere meldinger sammenlignet med første halvår 2004.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.