Kroppen stritter imot, du har hodepine og humøret er på bånn.

Du har lagt jobben din for hat, og krisetidene gjør det komplett umulig å finne noe nytt og bedre akkurat nå. Da er det bare én ting å gjøre: Å gjøre det beste ut av situasjonen.

Er det lønnen du er misfornøyd med? Les mer her:
Få den lønnen du fortjener
Fet "lønn" i magre tider

Her er fire tips til å få mest ut av jobben du hater:



Prøv å få det til å bli så hyggelig som mulig å være på jobben. Selv om arbeidsoppgavene i seg selv er gørrkjedelige, kan det være trivelig nok å omgi seg med gode kolleger. Tenk deg at du jobbet sammen med de nærmeste vennene dine: Selv om jobben var håpløs, ville det sannsynligvis være helt greit likevel. Å ha venner i ledelsen er heller ikke så dumt. Er du erfaren på arbeidsplassen din, kan du ta nykomlingene "under vingene".



Finn prosjekter du er interessert i å jobbe med. Bli involvert, så du kan bygge opp en god cv for å få din neste jobb.



Det er ikke selskapet du hater, men den faktiske jobben din. Tenk på jobben du vil forlate selskapet for, og lær alt du kan om den stillingen. Er du interessert i HR, ta kontakt med HR-avdelingen på din arbeidsplass - spør og grav. Husk også at det kan være muligheter for å flytte på seg internt i selskapet.



Joda, du må være fysisk til stede på jobben. Men hvis det er helt uutholdelig der, kan du finne små måter å "flykte" på i løpet av dagen. Meditér noen minutter, skriv ned ideer og notater i en notisblokk, surf på nettet, gå ut og kjøp en kaffe. Mulighetene for små utflukter er mange.

(Kilde: AskMen)

Hva er dine beste tips til å overleve en håpløs jobb frem til drømmejobben dukker opp? Diskutér saken!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.