Deler av utbyttet ble funnet strødd utover i butikklokalet, blandet med knust glass, under oppryddingsarbeidet natt til torsdag, opplyser politikilder til AFP og AP.

Flere juveler og klokker, samt økser, ble dessuten funnet i en bag som en av de to mistenkte ranerne som fortsatt er på frifot, mistet under flukten, forteller en av kildene. Raneren mistet bagen da han flyktet på motorsykkel og kjørte på en fotgjenger. Fotgjengeren ble lettere skadd. Den andre raneren forsvant i en bil. Begge var torsdag formiddag fortsatt på frifot.

De fem ranerne, iført finlandshetter og hansker, var bevæpnet med øks og skytevåpen da de onsdag kveld tok seg inn i butikken via en sideinngang til hotellet og knuste utstillingsmontre.

Tre av dem forsøkte å rømme fra butikken via bakveien, men dørene var blokkert. De ble pågrepet i lokalet etter at de hadde kastet utbyttet ut gjennom et vindu til de to andre ranerne som sto på utsiden og ventet.

Politikildene oppgir ikke noe anslag på verdien på gjenstandene som nå er gjenfunnet. Men totalt ble det anslått at ranerne fikk med seg smykker og andre verdisaker for anslagsvis 4,5 millioner euro, tilsvarende 43 millioner kroner.(Vilkår)