Restauranten i Kuwait vil om kort tid få følge av flere Peppes Pizza-restauranter i Midtøsten.

– Vi tar sikte på å åpne i alt ni restauranter etterhvert, både i Kuwait og resten av Midtøsten, bekrefter administrerende direktør Joannis Vendrig i Peppes Pizza as overfor Dagens Næringsliv.

Satser videre
Han leder den internasjonale satsingen og er for tiden i Kuwait. Pizzakjeden inngikk en franchiseavtale med det kuwaitiske selskapet national Arabac Co (Nac) i august 2003.

Innen tre måneder er det klart om Peppes-konseptet lykkes i Kuwait. Pizzaene med kjøtt og kylling er stort sett de samme som i Norge, noe blir tilpasset lokale smaker. Innredningen med mørkt treverk og stearinlys blir også stort sett som i Norge.

Smaker på Kina
Dersom salget slår an, vil Peppes inn i andre land.

– Vi undersøker i en rekke andre land, blant dem Kina. Vi ser om det er muligheter der. I dag er det kun en annen pizzakjede i Kina, men to er på vei, sier Vendrig til DN.

Norske Peppes er del av Umoe-konsernet, som eies av investoren Jens Ulltveit-Moe.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.