Sandberg sendte ut en beklagelse torsdag etter at han la ansvaret hos KrF for at unge mennesker knytter seg til terrororganisasjoner.

KrF-leder Knut Arild Hareide mente beklagelsen var halvhjertet og inneholdt så mange forbehold at han vanskelig kunne godta den. Det får Sandberg til å reagere.

– Dersom Hareide ikke er fornøyd med beklagelsen, så kan han heller selv skrive en formulering selv som jeg så kan vurdere – og skrive under på slik at vi kan begynne å diskutere politikk, sier Per Sandberg til NRK fredag.

Noen timer tidligere gjorde han det klart overfor VG at han hadde beklaget, og dermed anså seg ferdig med saken.

«Jeg har beklaget. Jeg registrerer at Hareide ikke er fornøyd. Det respekterer jeg, men noen ytterligere beklagelse kommer ikke. Og selvfølgelig har jeg ingen ønsker eller behov for noen tilgivelse fra Hareide eller KrF», skrev han i en tekstmelding til avisen torsdag kveld.

Det har ikke lyktes NTB å få en kommentar fra KrF-lederen. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.