Photocure har blitt enig med Salix Pharmaceuticals om terminering den globale lisensavtalen for Lumacan. Det opplyser selskapet i en melding mandag.

Får med penger

Etter den foreslåtte sammenslåingen mellom Salix og Cosmo Pharmaceuticals (Cosmo) hvor Salix fusjoneres sammen med Cosmo Technologies, et datterselskap av Cosmo, har Photocure gått med på termineringen gitt følgende betingelser: Photocure vil motta fem millioner dollar fra Salix og vil få tilbake de globale rettighetene og alle immaterielle rettigheter til Lumacan.

- Vi tror at Lumacan har potensialet til å levere klinisk meningsfullt bedring i kampen mot tarmkreft. Vi vurderer nå alle muligheter for å sikre videre utvikling og optimal verdi for Lumacan, sier administrerende direktør Kjetil Hestdal i Photocure i meldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.