I 1992 startet Giovanna og Etalo Rizzolao å pusse opp et gammelt bondehus. Vinproduksjonen har skutt fart. Huset er nå en av mange severdigheter for agroturisme i Piemonte. Resultatet er et autentisk og riktig koselig sted. Familien har bestemt seg for at vinene skal lages på tradisjonelt vis, ingen moderne hjelpemidler, ingen franske eikefat. Her brukes store slavonske fat.

Småskala
Produksjonen er liten, kun på 18.000 flasker. Barbaresco Tre Stelle, som er den beste, lages det bare 750 flasker av, hvorav en stor andel har havnet i det norske markedet. Her er det bare å benytte sjansen for å sikre seg godsakene.

59807 Barbaresco Tre Stelle 2006
Azienda Agricola Cascina delle Rose
Piemonte, Italia
Kroner 339,60 Bestilling
93 poeng
Christiania Vin & Brennevin
Ekstremt floral, men også mye tørt treverk, litt humus og bark, anis og kirsebær. Sursøt stil. Herlig tradisjonell vin med tørre tanniner. Stram, konsentrert og lang ettersmak. 2014–2020.

59806 Barbaresco 2006
Azienda Agricola Cascina delle Rose
Piemonte, Italia
Kroner 309,30 Bestilling
91 poeng
Christiania Vin & Brennevin
Tradisjonelt laget med blant annet opphold på store botti. Tørt treverk, bark, floral, litt anis og noe kirsebær. Lett sursøt stil. Balansert selv om den er tannisk og litt hard. Bra lengde. Elegante. Nå til 2018.

59805 Barbera d’Alba Rio Sordo 2006
Azienda Agricola Cascina delle Rose
Piemonte, Italia
Kroner 199,40 Bestilling
87 poeng
Christiania Vin & Brennevin
Rustikk stil med innslag av tørt treverk, kirsebær, urter og røk. Lett sursøt stil. Frisk. Lang. En veldig bra Barbera. Nå til 2013.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.