Onsdag går høringsfristen ut for spørsmålet om legaliseringen av poker-NM og private pokerlag, skriver Stavanger Aftenblad.

Regjeringspartiene har kun flertall på Stortinget for legalisering av poker om Venstre blir med.

I desember 2013 fikk Lotteritilsynet i oppdrag å utrede hvordan poker kan spilles og arrangeres lovlig i landet. Det er dette forslaget som nå er ute på høring.

- Det må nok gjøres en del endringer før vi kan arrangere et NM i poker her i Norge, sier Ib Thomsen (Frp) i familie- og kulturkomiteen på Stortinget.

- Ikke godt nok

Han får støtte av første nestleder i partiet, Per Sandberg.

- Høringsforslaget er rett og slett ikke godt nok, sier Sandberg.

Venstre har allerede programfestet at de vil gjøre pokerspillingen lovlig i Norge, men:

- Vi må selvsagt forholde oss til høringssvarene. Kommer det fram nye opplysninger, må vi ta innover oss dette, sier Rogalands representant fra Venstre, Iselin Nybø.

Hun etterlyser klare rammer for hvordan pokerspillingen skal organiseres og er klar på at ikke hvem som helst kan arrangere dette. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.