– Jeg vil ikke lenger tie når hun snakker negativt om muslimer og innvandrere som gruppe og fremmer myter og fordommer. Minoritetsungdom må se at de har noen som snakker deres sak i offentligheten, sier Raja til Dagbladet.

Han opplyser til avisen at han tidligere har unngått oppgjør med Listhaug, fordi Venstre og Frp lenge har samarbeidet tett.

- 2.0-versjonen av Hagen

Men nå sier Raja han vil møte Listhaug på samme måte som han møtte Carl I. Hagen i tv-debatter som fersk samfunnsdebattant.

– Sylvi Listhaug er 2.0-versjonen av Hagen, sier Raja og viser til Frp-politikerens utspill i Arendal om at partiet er å takke for at det ikke finnes «svenske-tilstander» i Norge.

– Det er ikke noe nytt at Abid Raja anklager meg for fordommer og hat mot muslimer uten at han greier å komme opp med et eneste konkret eksempel, sier Listhaug til avisen.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Ser livsgrunnlaget smelte bort
Hotelleier og fjerde generasjons istunnelmaker i Rhônebreen, Philipp Carlen, ser nå isbreen smelte bort under føttene.
01:16
Publisert: