I en måling som Ipsos har foretatt for Dagbladet kommer det frem at oppslutningen om Støre blant egne velgere er nede i 29 prosent. Det er så vidt over oppslutningen han fikk i hele befolkningen, uavhengig av partipreferanse, før valget for tre år siden. I januar hadde Arbeiderparti-lederen en oppslutning på 36 prosent blant egne velgere.

Erna Solberg kan på sin side smykke seg med at 76 prosent av Høyre-velgerne ønsker henne som statsminister. I hele befolkningen er det 34 prosent som svarer at det er henne de vil ha til å styre landet.

For Støre svarer bare 10 prosent av de spurte i mai at de mener han er best egnet til å være statsminister.

Mazda Mx30
Så var det dette med rekkevidden da.
02:59
Publisert:

– Jeg tror ikke dette bildet vil være situasjonen ved neste valg. Vi har lagt bak oss fire ekstraordinære måneder hvor koronasituasjonen har vært definerende, sier Støre i en kommentar til avisen.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.