– Vi var fullstendig invadert og omringet, sier Haddy N'jie (39) til TV 2.

I noen intense måneder rundt julen 2017 var trykket enormt og det ble publisert flere tusen artikler og tv-innslag om Trond Giske, som da var nestleder i Arbeiderpartiet.

I tillegg kom et ukjent antall innlegg på alle sosiale medier.

N'jie sier i intervjuet at hun måtte koble ut ringeklokken da det sto på som verst. Nå, halvannet år senere, håper hun det er mulig å få til en rolig dialog i mediene om det som skjedde.

– Jeg sitter her og er skjelven. Jeg er veldig redd for hva jeg gjør når jeg nå forteller. Fordi vi står her i lyset. De anonyme kildene kan jo fortsette og uttale seg i mørket. Og si hva de vil. Påstå hva de vil. Kanskje kommer det nye påstander. Som vi fortsatt ikke kan forsvare oss mot, sier hun til TV 2.

Dagens Næringsliv omtalte først de anonyme anklagene mot Giske den 13. desember 2017, og senere varslingssakene. Sakene har startet en diskusjon om bruk av anonyme kilder i mediene.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.