28 år gamle Libak er i dag nestleder i Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon, men rykker altså opp som leder, dersom valgkomiteens enstemmige innstilling blir vedtatt på landsmøtet i oktober.

Bortsett fra Libak, er hele den nye ledelsen ny. Libak har sittet i sentralstyret i to perioder, og vært nestleder i den siste. Hun sitter i dag i Akershus fylkesting og er medlem i hovedutvalget for skole og utdanning.

– Det er landsmøtet som avgjør, men det vil være en store ære å få ta over vervet, og en fantastisk mulighet til hard jobbing de neste to åra, sier Libak til Dagbladet.

22 år gamle Sindre Lysø fra Østfold er innstilt som ny generalsekretær, mens 23 år gamle Astrid Willa Eide Hoem fra Kristiansund er innstilt som ny nestleder etter Libak.

Mani Hussaini har vært AUF-leder siden oktober 2014, men varslet allerede tidligere i sommer at inneværende periode blir hans siste.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Mens boligprisene var i ferd med å doble seg, dukket «ninja-lånene» opp
Så skjedde det stikk motsatte av det systemet trengte.
01:45
Publisert: