I et intervju med Varden sier Hoksrud at han «tenker litt alvorlig» på om han skal gi seg som stortingspolitiker etter denne perioden.

– Jeg har to barn, som jo er vant til at pappa er mye borte, men jeg tenker alvorlig på det og vil bruke de neste månedene til å vurdere hva jeg skal gjøre videre, sier Hoksrud til Varden.

Hoksrud har sittet på Stortinget siden 2005 og har vært mat- og landbruksminister og statssekretær i Samferdselsdepartementet. Han har dessuten bakgrunn fra Stortingets transport-, helse- og finanskomité.

– Jeg har alltid hatt den holdningen at partiet får bruke meg til det partiet er best tjent med. Men etter fire perioder så har jeg gått i tenkeboksen for å finne ut hva jeg vil gjøre fremover, sier han til VG.

Bård Hoksrud sitter også som Frp-representant i kommunestyret i hjemkommunen Bamble i Telemark.

Når det gjelder lokalpolitikken, vil han i alle fall sitte ut perioden på fire år, sier Hoksrud til NRK. Hva som venter etterpå vet han ikke.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.