– Arbeidet går sin gang med å forberede alle innstillinger fra fagkomiteene. I finanskomiteen skal vi fortsatt avgi skatte- og avgiftsopplegget for neste år, og vi har vår egen faginnstilling på områder som ligger under finanskomiteen, blant annet Skattedirektoratet og Tolldirektoratet, forteller finanskomiteens leder Hans Olav Syversen (KrF).

Hans parti og Venstre har brutt forhandlingene med regjeringspartiene Høyre og Frp om å få til en budsjettavtale for 2017. Dermed er det høyst uavklart om hva som blir utfallet når Stortinget i plenum skal behandle budsjettet på mandag.

– Det er ingen stillstand i arbeidet for vår del, men skulle det komme noe fra regjeringen så snur vi oss rundt på svært kort varsel, sier Syversen, som har tatt på seg penklærne i forkant av at hans 50-årsdag skal feires på Stortinget torsdag ettermiddag.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.