Til sammen rundt 600 av dem som bor i tre skyskrapere i Trump Place har skrevet under på et opprop om at de skammer seg over å bo på et sted som assosieres med Donald Trump. Nettoppropet begynte å sirkulere for flere uker siden etter at videoen der Trump kom med kontroversielle uttalelser om kvinner, ble offentliggjort.

– På tide

Tirsdag ble det klart at selskapet som eier skyskraperne med 1.325 leiligheter, vil fjerne de store gullbokstavene som danner navnet Trump Place fra bygningene i løpet av et par dager.

– Det er på tide. Vi føler avsky etter resultat av dette presidentvalget, sier Majorie Jacobs, som har bodd i en av bygningene i fem år.

En talskvinne for Trumps overgangsteam sier i en kommentar at bygningen vil miste verdi når man fjerner Trump-navnet. 

Les også:  «Trumponomics» kan gi høyere boliglånsrenter i Norge

Trump-toll og handelskrig kan bli kostbart

Trump gir god stemning på børsene
DNs kommentator Bård Bjerkholt forklarer hvorfor.
02:36
Publisert:

 

Episode 29: Hvem vinner kundene i handelen?

Slik kan mobilbetaling revolusjonere måten vi shopper på. Og hvem vinner kampen om kundene i butikkene, Vips, Mcash eller Mobilepay? De tre aktørene møtte handelen og BankAxept til debatt på DNs fintech-konferanse.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.
 


(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.