Mens hun satt i regjeringen som statssekretær og statsråd, hadde Tybring-Gjedde permisjon fra en jobb i Innovasjon Norge, skriver Nettavisen.

Da hun skulle tilbake dit etter at Frp gikk ut av regjeringen i januar i år, ble det opprettet en ny stilling til henne. Nå har Statsministerens kontor avgjort at hun kunne tiltrådt stillingen tidligere og dermed ikke hadde krav på etterlønn.

«Perioden med fratredelsesytelse er derfor redusert med 11 dager. Statsministerens kontor ber om at du tilbakebetaler fratredelsesytelse for perioden 14. april til og med 24. april på 8.773,79 kroner,» heter det i et dokument Nettavisen har fått tilgang til.

Tybring-Gjedde skriver på Facebook mandag kveld at hun ikke vil krangle med SMK om beslutningen, og at hun vil betale tilbake tusenlappene med glede.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.