Fellesforbundets avdeling 5, forbundets største avdeling, har ingen tro på samarbeid mellom partiene, skriver Aftenposten.

– Skal vi ha noe samarbeid med MDG, må de kutte ut den industrifiendtlige datostemplingen på olje og gass. Vi kan ikke leve med en datostempling for når bransjen skal avvikles. Det vil sette i gang en ukontrollert avvikling, sier leder Roar Abrahamsen i avdelingen.

Får støtte

Han meldte seg ut av Ap i mars på grunn av partiets oljepolitikk, men meldte seg inn igjen etter at Ap og Fellesforbundet dannet et «samarbeidsforum» for å styrke kontakten.

Lederen, som mener at MDG mangler industripolitikk, får støtte av Atle Tranøy, konserntillitsvalgt for Fellesforbundet i industrikonsernet Aker.

Christian Justnes, Ap-medlem og leder av Fellesforbundet Avdeling 3 i Agder, sier at han ikke ser samarbeid som naturlig slik situasjonen er i dag.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.