– Det må man alltid være forberedt på. I politikken har ingen krav på verv. Det er hard konkurranse, og man må være forberedt på at det kan skje, sier Listhaug til NRK.

Avtroppende partileder Siv Jensen har nemlig pekt på nåværende nestleder Listhaug som sin arvtaker. Dette har fått flere i Frp til å uttrykke sin skepsis til om dette er det beste for partiet.

Avtroppende leder i Fremskrittspartiet Siv Jensen har pekt på nåværende nestleder Listhaug som sin arvtaker.
Avtroppende leder i Fremskrittspartiet Siv Jensen har pekt på nåværende nestleder Listhaug som sin arvtaker. (Foto: Gunnar Lier)

Silje Flaten Haugli, som er andre vara til Stortinget for Frp i Aust-Agder, truer med å melde seg ut av partiet dersom Listhaug blir partileder. Flere partifeller i Trøndelag har også stilt seg kritiske.

I mai skal partiets landsmøte velge sin nye ledertrio.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.