Ifølge VG har politiet fått dokumentasjonen fra Stortinget og rukket å se på den.

– Vi har startet en etterforskning og er godt i gang. Det er ikke skrevet noen formell siktelse. Vi skal forsøke å ha en dialog med ham for å få gjennomført en samtale eller eventuelt et avhør så vi kan konfrontere ham med dokumentasjonen vi sitter på. Vi har en dialog med advokaten, sier Rune Skjold, leder for seksjon for økonomi- og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt.

Det er ikke satt noen tid for politiets møte med Keshvari.

Mazyar Keshvari, som representerer Frp for Oslo på Stortinget, har ifølge Aftenposten levert udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner siden høsten 2016. Avisen kan dokumentere at Keshvari har vært i hjembyen samtidig som det er levert krav på til sammen 36.000 kroner.

Ifølge Aftenposten er han mistenkt for grovt bedrageri. Overfor avisen ønsker ikke Rune Skjold å kommentere hva politiet har funnet i materialet så langt.

– Vi ønsker ikke å gå inn i detaljene i dette nå. Vi ønsker å konfrontere mistenkte med dette først, sier han.

Stortinget har anmeldt Keshvari for å ha misbrukt refusjonsordningen for reiseregninger. Frp-eren opplyste gjennom sin daværende advokat, Arve Lønnum, at han ønsker å betale tilbake det han har fått urettmessig utbetalt. Keshvaris nåværende advokat, Arne Gunnar Aas, har ikke kommentert saken overfor Aftenposten.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Erna Solberg om KrF-striden: —Jeg reagerer på karakteristikken av partiene i regjering
02:18
Publisert: