Amerikanske Snowden skulle etter planen blitt tildelt prisen 18. november, men i anken til Høyesterett kommer det fram at tildelingen er flyttet til juni 2017, i håp om å få en rettslig avklaring i saken.

27. juni avviste Oslo tingrett å behandle søksmålet fordi Snowden ikke befinner seg i Norge, og det dermed heller ikke foreligger en utleveringsbegjæring fra USA.

28. september stilte Borgarting lagmannsrett seg bak denne avgjørelsen, og saken ble anket videre til Høyesterett. Fredag ble anken forkastet av et enstemmig ankeutvalg.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Black Friday: -Folk er gærne
Black Friday får noen av oss til å kjempe om varene, men hva mener vi egentlig om Norges største salgsdag? DN stilte spørsmålet til Black Friday kundene.
02:47
Publisert:
Kamp om billige boksershorts
Det var rift om varene da timessalget på boksershorts startet på slaget klokken sju på Norwegian Outlet i Vestby fredag.
00:48
Publisert: