John-Ragnar Aarset har sagt opp sin stilling etter fire år som generalsekretær i partiet Høyre.

– Jeg har fått være med på to fantastiske valgkamper, utvidelse av regjeringen i to omganger, viktige politiske gjennomslag for at Norge skal bli et enda bedre land å bo i, god utvikling av partiorganisasjonen og viktig arbeid med å styrke partiorganisasjonskulturen i Høyre, sier Aarset i en pressemelding.

Arbeidet med å finne en erstatter starter med en gang.

Blir værende litt

Aarset blir værende i jobben en stund fremover mens arbeidet med å finne en etterfølger pågår, opplyses det.

– Batteriet mitt er definitivt ikke tomt, men jeg erkjenner at det beste for meg selv og Høyre er at det kommer inn nye krefter i stillingen som generalsekretær, sier Aarset.

– Jeg vil gjerne takke John-Ragnar for den viktige og solide jobben han har gjort som generalsekretær for Høyre. Jeg skulle gjerne hatt ham med videre, men har respekt for valget han, sier statsminister og partileder Erna Solberg i pressemeldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.