– Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) overtar inntil videre ansvaret for justis- og innvandringssaker i Justis- og beredskapsdepartementet i den tid statsråd Tor Mikkel Wara har permisjon, opplyser Statsministerens kontor.

Endringen ble varslet torsdag og formelt gjort i statsråd fredag.

Wara ble torsdag permittert etter at samboeren hans ble siktet for å ha diktet opp en straffbar handling ved å tenne på familiens bil.

– Jeg har stor medfølelse med Tor Mikkel og familien, som nå er i en krevende situasjon, sier Dale i en kommentar til NTB.

– Jeg har nå blitt bedt om å fungere som justisminister mens Tor Mikkel er i permisjon. Det vil si at jeg inntil videre skal være både samferdselsminister og justis- og innvandringsminister. Dette er to tunge og viktige fagfelt. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å gjøre en god jobb på begge disse feltene, sier Frp-statsråden.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Mener selv hun var heldig. Særlig én utvikling holder Høyres ordførerkandidat i Oslo våken om natten
– Opprører meg, sier Saida Begum (31).
04:48
Publisert: