– Jeg har hatt drømmejobben. Men det er en tid for alt. Tre og et halvt år som stabssjef ved SMK ble nok. Å kombinere stabssjefrollen med hverdagen som alenemor til tre har vært krevende for alle parter. Jeg har ikke hatt noen Sindre som har kunnet ta ansvaret hjemme, og jeg har ingen familie i Oslo. Jeg håper jeg får jobber som krever mye av meg, men jeg skal ikke være tilgjengelig 24 timer i døgnet, 365 dager i året, sier Julie Brodtkorb til Dagbladet.

Kjæreste i Portugal

Hun gir seg fra og med fredag, og Lars Øy, som også har vært en av Solbergs nære medarbeidere gjennom en årrekke, tar over jobben.

– Jeg føler at nok er nok, for meg og barna. Min kjæreste bor i Portugal og har gjort det så lenge vi har vært sammen. Jeg har kommet til et punkt hvor det er naturlig for meg å overlate jobben til en annen, konstaterer Brodtkorb.

Brodtkorb kom til Statsministerens kontor fra (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

- Jeg har bokset i 70 år
Birger «Biggen» Olsen (86) har fremdeles kraft i slagene.
02:59
Publisert: