– Jeg er veldig lei meg, angrer dypt og beklager på det sterkeste, sa Keshvari da han tirsdag var tilbake på jobb.

– Jeg vil be min familie, kollegaer, Stortinget som institusjon og det norske folk om unnskyldning for at jeg i en svært krevende og vanskelig periode i mitt liv har begått feil og handlet galt. Dette er noe jeg er veldig lei meg for, angrer dypt på og beklager på det sterkeste, sier han i en uttalelse sendt til NTB.

Keshvari er siktet for grovt bedrageri i forbindelse med innlevering av reiseregninger. 17. oktober skrev Aftenposten at han har levert reiseregninger for en rekke reiser som ikke har funnet sted. Stortingsrepresentanten fra Oslo har vært sykmeldt siden 9. oktober.

– Dessverre lot jeg som et resultat av en rekke personlige tragedier og store utfordringer i livet ting gå altfor langt uten å ta tak i dem. Dette er på ingen måte noen unnskyldning for de feil jeg har begått, men en forklaring på hvordan det kunne gå så galt som det har, sier stortingspolitikeren.

Nå skal han skifte stortingskomité.

– Det er naturlig at han skifter komité, sier Fremskrittspartiets parlamentariske leder, Hans Andreas Limi, til NTB.

Han legger til at det først på nyåret vil bli fastsatt hvilken komité Keshvari skal sitte i.

– Som følge av etterforskningen er hans forhold til partiet stilt i bero, sier Limi videre.

Keshvari har erkjent og beklaget og forklart at han vil tilbakebetale pengene. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Mens Norge kjemper for livet i EM, må hun være hjemme og trene: – Noe av det tøffeste jeg har opplevd
Nora Mørk er skadet igjen, men fast bestemt på å bli husket som verdens beste håndballspiller.
00:00
Publisert: